Пошук по сайту:

Соцмережа X офіційно дозволила публікувати порно на платформі

Соцмережа X офіційно дозволила публікувати порно на платформі
Соцмережа X офіційно дозволила публікувати порно на платформі

Соцмережа X (колишній Twitter) оновила свої правила, щоб дозволити користувачам публікувати контент для дорослих.

На це звернули увагу журналісти Tech Crunch.

X вже давно має багато активних NSFW-спільнот, і хоча платформа неофіційно дозволяла людям публікувати контент для дорослих, її правила ніколи прямо не забороняли і не дозволяли його.

Однак цими вихідними X додала нові пункти до своїх правил, які формально дозволяють користувачам розміщувати на платформі порнографічний контент — з кількома застереженнями.

Платформа вимагатиме від користувачів, які регулярно публікують NSFW-контент, змінити свої налаштування, щоб позначити зображення та відео, які вони публікують, як чутливий контент. Відповідні попередження також можна додавати до окремих публікацій.

Читайте по темі: Іспанія створила цифрову програму, яка перевірятиме вік відвідувачів порносайтів

За замовчуванням користувачі, які не досягли 18 років або не ввели дату свого народження, не можуть переглядати NSFW-матеріали.

Правила забороняють контент, що «пропагує експлуатацію, відсутність згоди, обʼєктивацію, сексуалізацію або заподіяння шкоди неповнолітнім, а також непристойну поведінку».

Також порно-контент заборонено публікувати на видних місцях, наприклад як фотографію профілю або банер.

Правила X застосовуються до всього контенту для дорослих, незалежно від того, чи це реальні фото / відео, чи створені штучним інтелектом, чи анімація (наприклад, хентай).

«Ми вважаємо, що користувачі повинні мати можливість створювати, поширювати та споживати матеріали, повʼязані з сексуальними темами, за умови, що вони виробляються та розповсюджуються за згодою. Сексуальне самовираження, візуальне чи письмове, може бути законною формою художнього вираження», — наголосили в Х.

X також приховуватиме лайки, щоб користувачі не могли довідатися про вподобані дописи одне одного. За словами директора з розробки компанії Хаофея Вана, ці зміни спрямовані на захист публічного іміджу користувачів, тому що «багатьом людям не хочеться» лайкати «гострий» контент через те, що всі можуть це бачити.

Коментарі:

comments powered by Disqus