Пошук по сайту:

Tesla відкликає тисячі електропікапів Cybertrucks

Tesla відкликає тисячі електропікапів Cybertrucks
Tesla відкликає тисячі електропікапів Cybertrucks

Tesla відкликає 11 688 електричних пікапів Cybertruck через несправність склоочисника, яка може погіршити видимість, збільшуючи ризик аварії.

Американський автовиробник Tesla відкликає тисячі електропікапів Cybertruck через несправність. Про це повідомляє Reuters з посиланням на Національну адміністрацію безпеки дорожнього руху США (NHTSA). 

Зазначається, що Tesla відкликає 11 688 електричних пікапів Cybertruck через несправність склоочисника, яка може погіршити видимість, збільшуючи ризик аварії.

"Надмірний електричний заряд може призвести до виходу з ладу контролера склоочисника переднього скла", - йдеться у повідомленні.

Tesla також відкликає 11 383 одиниці пікапів, оскільки обшивка на днищі багажника могла бути неналежним чином прикріплена, що могло призвести до створення небезпеки для водіїв, які їхали позаду.

Читайте по темі: Євросоюз та Китай проведуть переговори щодо мит на електромобілі

Сервісна команда компанії замінить контролер склоочисника і застосує підсилювач адгезії або безкоштовно замінить відсутню обшивку.

Раніше у квітні компанія відкликала майже 4 000 Cybertrucks, щоб полагодити накладку на педаль акселератора, яка могла відкрутитися і застрягти в обшивці салону.

Коментарі:

comments powered by Disqus