Пошук по сайту:

Ілон Маск опублікував ШІ-відео показу мод зі світовими політиками та мільярдерами

Ілон Маск опублікував ШІ-відео показу мод зі світовими політиками та мільярдерами
Ілон Маск опублікував ШІ-відео показу мод зі світовими політиками та мільярдерами

Американський винахідник і мільярдер Ілон Маск опублікував відео показу мод, створене за допомогою штучного інтелекту, в якому дефілюють, зокрема, Джо Байден, Володимир Путін, Дональд Трамп, Кім Чен Ин, Камала Гарріс, Сі Цзіньпін, Папа Римський Франциск, Марк Цукерберг та інші політики й мільярдери – і сам Маск також. При цьому вбрання часто посилаються на обговорювані громадськістю теми та жарти, асоційовані з цими людьми.

Відповідне відео він поширив у соцмережі Х.

"Настав час для створеного штучним інтелектом показу мод", – йдеться в підписі.

Так, відео під пісню, яку часто використовують у жартівливих відео, Enya – Only Time розпочинається з дефіле Папи Римського Франциска в модернізованому папському вбранні.

Після нього слідує російський лідер Володимир Путін у райдужній сукні з примітними знаками дому високої моди Yves Saint Laurent.

Читайте по темі: Трамп хоче змінити Конституцію США, щоб Гарріс могли оголосити імпічмент

За ним зображено чинного Президента США Джо Байдена в мілітарі на колісному кріслі, натякаючи на закиди щодо стану його здоров’я. Одразу після – сам Ілон Маск: його початковий напівоголений образ – лише спіднє зі знаком Х – трансформується в скафандр з лого Tesla.

Далі дефілює Дональд Трамп у кайданах на руках та в костюмі типу тюремної форми, яка в США має оранжевий колір, – виконаний нібито від Yves Saint Laurent.

Крім того, на відео присутній північнокорейський лідер Кім Чен Ин з масивним ланцюгом, спікерка Палати представників США Ненсі Пелосі, генеральний директор американської корпорації Apple Тім Кук із девайсом компанії на грудях, лідер Китаю Сі Цзіньпін у костюмі з ведмедиками, прем’єр Канади Джастін Трюдо з нестандартної форми вбранням у прапор країни, колишня перша леді США та учасниця президентських перегонів 2016 року Гілларі Клінтон, король Британії Чарльз III у вишуканій сукні.

Надалі дефілює засновник компанії Meta, розробник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг, який трансформується в рептилоїда, що є давньою темою теорій змови громадськості, яку коментував і сам Цукерберг.

Багато уваги приділяється колишньому президенту США Бараку Обамі, який показаний не в одному образі, а аж у 15, багато з яких посилаються на різні культури світу, а також частина містить слово "надія".

Також присутній прем’єр Індії Нарендра Моді, кандидатка в президенти США Камала Гарріс у відкритому образі з написом "Гарріс 2024", засновник інтернет-магазину Amazon Джефф Безос.

А закриває показ мод засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс, із табличкою "Runway of power", тобто "Подіум влади". Маск, схоже, потролив його через масове відключення електроенергії, яке сколихнуло світ кілька днів тому. Глобальний технічний збій, пов’язаний з оновленням програмного забезпечення фірмою з кібербезпеки CrowdStrike, торкнувся майже 8,5 мільйонів пристроїв Microsoft.

Коментарі:

comments powered by Disqus