Пошук по сайту:

Apple планує модернізувати Siri, додавши кращій штучний інтелект

Apple планує модернізувати Siri, додавши кращій штучний інтелект
Apple планує модернізувати Siri, додавши кращій штучний інтелект

Apple Inc. планує модернізувати свого віртуального помічника Siri, додавши до нього більш просунутий штучний інтелект.

Про це повідомляє агентство Bloomberg.

За словами джерел, нова система дозволить Siri вперше взяти під контроль усі функції в додатках. За їхніми словами, ця зміна вимагала оновлення базового програмного забезпечення Siri з використанням великих мовних моделей - основної технології, що лежить в основі генеративного штучного інтелекту - і стане одним з ключових моментів нового поступу Apple у сфері штучного інтелекту.

Оновлення є частиною більш широкої стратегії компанії в галузі ШІ, яка буде представлена на Всесвітній конференції для розробників 10 червня. Як повідомляє Bloomberg, Apple готує кілька функцій, серед яких розшифровка голосових нотаток і резюме, швидкий огляд веб-сайтів і сповіщень, автоматичні відповіді на повідомлення, розширені можливості редагування фотографій і емодзі, створені штучним інтелектом.

Нова система дозволить Siri більш точно керувати iPhone або iPad та здійснювати навігацію. Це включає можливість відкривати окремі документи, переміщувати нотатки в іншу папку, надсилати або видаляти електронні листи, відкривати певну публікацію в Apple News, надсилати електронною поштою веб-посилання або навіть запитувати пристрій про короткий зміст статті.

Коментарі:

comments powered by Disqus